ATC Scheldestromen is HKZ-gecertificeerd en heeft het bieden van kwalitatief goede zorg hoog in het vaandel staan. Zorg op maat die aansluit bij de mogelijkheden en ambities van de cliënt. Als deze er (nog) niet aan toe is om te re-integreren naar opleiding of werk biedt ATC Scheldestromen zinvolle dagbesteding, oriëntatie op arbeid en/of een beschutte werkomgeving. Binnen ATC Scheldestromen is een ruime keuzemogelijkheid voor het deelnemen aan interessante en activerende projecten:

(Re)creativiteit (locatie Inloop)
Individueel of in groepsverband ontspannende creatieve activiteiten zoals handwerken, naaien, puzzelen, cadeau-artikelen maken, etc.

Administratie / Receptie
(telefonisch) contact met klanten en bezoekers, verkoop van cake en appeltaart en eenvoudige administratieve werkzaamheden.

Bakkerij
In de bakkerij of in de keuken worden heerlijke cakes en appeltaarten gebakken. Ook worden hier de producten van Eigen Werk samengesteld. In opdracht voor klanten of onze eigen cliënten. Tevens zijn er werkzaamheden in de kantine en licht-huishoudelijke taken te verrichten.

Kringloop
Het ontvangen, beoordelen, ordenen, te toon stallen en verkopen van tweedehands artikelen.

Productie
Het verpakken van allerlei producten, de montage van halffabrikaten, grafische afwerking en maatwerk.

De werktijden op de projecten zijn van 9.00-12.00uur / 13.00-16.00uur en vanaf minimaal 1 dagdeel kan deelgenomen worden. Samen met de individueel begeleider stelt de cliënt een trajectplan op welke op de projecten ondersteund wordt door de werkbegeleider. Er is geen specifieke vakkennis vereist en iedere cliënt kan op eigen tempo functioneren. ATC Scheldestromen is een christelijk leer/werkcentrum, maar cliënten hoeven geen christelijke achtergrond te hebben. Wel is het van belang dat er respect voor elkaar is en dat cliënten de verantwoording voor hun traject nemen.

Neemt u voor meer informatie over de vele mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.